Mommce Kızlar 2 gündür vajinada aşırı baskı var. Baskı olduğunda keskin bir iğne batması gibi ağrı oluyor, acaba bebiş kanala mi yerleşiyor. 38+4
Akksksjdks Bende 38+3 haftalık gebeyim bebeğin kafası aşağıda olduğu için baskı normal bende de oluyor.
Mommce Akksksjdks Baskı oluyordu canım ama 2gundur aşırı bir baskı var ve baskı olduğunda iğne batması gibi keskin bir ağrı oluyor acaba kanala mi iniyor bebiş
Mommce Baskı oluyordu canım ama 2gundur aşırı bir baskı var ve baskı olduğunda iğne batması gibi keskin bir ağrı oluyor acaba kanala mi iniyor bebiş
Mommce 3_bebelianne 40a 10 gün kaldı canım ama gelen giden yok. Bı umut belki kanala yerleştiği içindir diye düşündüm 🥴
Mommce 3_bebelianne inşallah canım artık bir an önce sağlıkla doğsun diye bekliyorum. Sıcaklar uykusuzluk zaman geçmek bilmiyor 🥴
Mommce Akksksjdks benim en son kontrolde kanalda değildi canım. Perşembe günü kontrole gidecem bakalım inşallah kanala inmiştir.
Akksksjdks Mommce inşallah hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle bizde bekliyoruz ha geldi ha gelecek açılmam varmış evde geçir bu süreci dedi evde uğraşıyorum ağrılarla egzersiz ve yürüyüş yapıyorum bol bol