Syldz45 Kızlar kimyasal gebelikte beta yükselir mi? Daha önce kimyasal gebelik geçirenler bilgilendirebilir mi
Syldz45 Yaseminn__ 3 kez 48 saat arayla kan verdim değerler 613 ile öğrendim 2. Gün 1684 bugün tekrar verdim 2880
Syldz45 AlyAysEymen 1684 ile kese görünmedi doktor kimyasal olabilir dedi kontrol edeceğiz dedi 4+2 de vajinal baktı
Syldz45 kurkmantosuzmadonna benim yükseliş iyi mi değil mi kimyasal olsa bu kadar yükselmez diye tahmin ediyorum
Busranur_mnts Syldz45 canım artışların güzel çok düşük değil 1 2 sefer daha kan ver ben de 5+2de 1990 çıkmıştı vajinalde kese göremedik hemen kimyasal denmez 1 hafta bekledim 6+2de gittim karından rahat gördük
myangelson Syldz45 3. Artış %60 civarında olmuş aslında doktorlar onu da kabul ediyor. Aynı yerde vermek de çok önemli bu arada
Syldz45 kurkmantosuzmadonna 613 1684 2880 bu son verdiğimi bir de farklı bir hastane de verdim kimyasal da bu kadar yükselir mi
Busranur_mnts Syldz45 hatta benim ilk kan değerlerim düşüktü doktor olumlu bakmadı erken öğrendim ben 25 ile ama keseyi gördüm haftaya da kalp atışı için gidicem inşallah sağlıkla büyüsün senin de <3<3
Syldz45 Busranur_mnts yani dmi bende neye uğradığımı şaşırdım kimyasal olabilir deyince daha çok küçüktü 4+2 sonra kan verip değer yüksek olunca bekleyelim pazartesi tekrar gel demeye başladı
Busranur_mnts Syldz45 canım hiç endişelenme birkaç kere daha kan ver artışı gör ben 6+0da tekrar kan verdim 10bii geçmişti 6+2de gittim 20bine yakın olması lazım kese göründü karından en iyisi sabretmek senin 4 haftada betan güzel haftaya görürsün inşallah
Syldz45 AlyAysEymen bende bekleyip hemen gitmeyi düşünmüyorum açıkçası herhangi bir ağrı kanama vs de yok beta yükseliyor cumaya kadar bekleyeceğim
Syldz45 myangelson evet evet bende öyle okudum değerler hep standart üstü yani inşallah görürüz keseyi de rahat ederiz
Pembe_bulut Senin beta değerlerin kimyasal gebelik için fazla yüksek geldi bana. Kimyasalda az biraz çıkıp düşüşe geçer normalde…