Kızlar bi şey merak ediyorum.
Ben serklaj olduğunda Erzurum üniversite hastanesinde olmuştum ve prof a yaptırmak istemiştim. Onun için belli bi para yatırdık öyle dikişim atıldı.
- Haftaya geldim ve şimdi şunu merak ediyorum, bebeğime zaten tüp bebek ile hamile kaldım. Serklaj olmadan önce biraz açılmam vardı ve rahim ağzı kısalığım çok düşmüştü. Serklajdan sonra hangi doktora gittiysem hep yatman gerekiyor erken doğum riskin var dediler. Allahtan bu haftalara ulaşabildim. Ama tüm bu süreçlerden sonra sezeryan olmak istiyorum. Normal doğum istemiyorum. Ama genelde devlette olan şey de şu, işte 37. Haftada serklaj dikişi alınır, bi sorun yoksa normal doğum beklenir.
Ben Erzurum üniversite hastanesinde isteğe bağlı sezeryan olmak istesem , belli bi para versem yine doçent ya da prof olabilir beni sezeryan yaparlar mı isteğe bağlı? Bunun için nasıl bi yol izlemeliyim, yoksa kesin özel bi hastaneye gidersem mi sezeryan olurum? Özellikle Erzurum üni hastanesinde sezeryan olmuş arkadaşlar varsa fikir verirlerse çok sevinirim.