yilma mommy0806 bizimde 24 gün kaldı sezaryana hayırlısı ile doğum yapalım cümlemiz inşallah kavrulduk sıcaklardan
09Tugba_0909 mommy0806 doğumunuz nasıl olucağıyla ilgili doktorunuz birşey dedi mi canım benim bu 2. Hamileliğim sıcaklardan mafoldum artık hiç bir şey yiyemiyorum klimaya bağlı yaşıyorum
mommy0806 09Tugba_0909 Yok canım hiçbir şey demedi zaten devlet olduğu için bi sıkıntı olmadıkça normal doğurtuyorlar 😬 normal olacak sanırım. Ben de sıcaklardan aşırı bunalıyorum klima da yok bizde
Ebrunr Kvsr46kvsr benimde aynı gün sayısı şifalar geleceği gün belli değil. Doğum şekli hakkımda bir planlama yapmadık. Doktorum son güne kadar beklerim dedi
Anneoluyorumhello mommy0806 bizim de 33 gün kaldı perşembe kontrolümüz kilo boyu merak ediyorum bu ay karnım baya büyüdü çünkü sizin bebiş nasıl en son ne zaman öğrendiniz kilo boy
mommy0806 Anneoluyorumhello 35+4teyiz şuan en son 3 gün önce gittim kontrole boyunu tam söylemedi bilemeyiz onu vs dedi de 49 50 cm civarında dedi, kilosu 2660tı. Sizin kaç 🌸
Anneoluyorumhello mommy0806 sizdede karında toplanma oluyormu bir tarafa bebeğin birde bel ağrısı biraz ayakta durunca
mommy0806 Anneoluyorumhello toplanma tarzı olmuyor da aşırı hareketli. Bazen hareket ettikçe çok can yakıyor. Ve pelvis kemiklerinde kalça kemiklerinde ağrı oluyor.