Depresif_polyanna Benim doktor da net bsey demedi cinsiyetiyle ilgili nasıl sevecegimi şaşırdım bazen ağzımdan kızım lafı kaciyo sonra ya erkekse diyorum 🙄
2prenses_masal-oyku Heyecanli hep üzülürdüm hissetmiyosun diye kızardım ama hissettiği an yüzündeki gülümsemeyi görünce içim eridi resmen bilmiyorum neden 😁😁
Zeynpatak Heyecanli benim oglum da tam tersi tekmeler havada ucusuyor surekli annecimm oglum diye karnimi sevincr tik diye duruyor . Hele esim elini koyinca hic hareket etmiyor . Sanirim biz onunla ilgilenince sakinlesiyo 😅😅
AcemiAnneee Ceyk aksıne esım de cok düşkündür çocuklara ama kızım babasını hıssedıyor galıba hareket etmıyo ya da blorf mu yapıyo babasına ben cok akıllı bı kızım dıye bılemedım😂😂😂
Nursen21 Heyecanli Canım bende hep poposunu seviyorum onun ya 🤰🏻 Yerim ben onu tabiki konuşuyorum koşuyorum tepki veriyor annesinin birtanesi 🥰
Depresif_polyanna Heyecanli kız gbi duruyo dedi kesin demedi ama plasentasi bacaklarının arasindaymis
Heyecanli Depresif_polyanna doktorların tahmini doğru oluyo genellikle 13 haftalıkken erkek demişti 18 haftalıkken tekrar gittiğim de erkek dedi şu an da oğlum olcak kismetse ❤