Oguzkagan65 Elvn bel ağrısı kalça ağrısı işten gelince yatıp uyumak istiyorum bu aralar gece uyuyamıyorum hep yarı uyanıklı hali zırt bırt lavaboya gidip geliyorum o yüzden gündüzleri uyku bastırıyor
Aylin1987 Elvn 27 +4 um is yaparken nefes nefese kaliyorum. Cok halsizligim var. Kilolu olmama ragmen oturdugum yerden kalkarken bile destekle kalkma ihtiyaci duyuyrom🙈
nurseyf ben de tekrardan mıde bulantıları başladı malesef ya.. bi de tansiyon düşmesi halsizlik..ama bebeğim maaşallah durmuyor bugunlerde :* benden başka mıdesı bulanan var mı acaba?
Turgutbebek nurseyf ben de senin gibiyim suan 30. Haftadayız ama son 2 haftadır mide bulantim var ve bir defa sadece kustum
hunilimom [bilinmeyen] galiba kan ilacı yapıyor siz ne kullaniyosunuz bilmiyorum da ben küçük bi şişede kullaniyordum günde 3 defa artık incelemeye başlamıştım mid bulantim çok olmuştu şimdi 2 3 haftadır içmiyorum daha doğrusu içemiyorum kesildi mide bulantim ağrım vs
nurseyf Oguzkagan65 bende de durum aynen böyle :( dikkat dağınıklığı çok oluyor o yuzden. iş yerinde sıkıntı çekıyorum
AlininAysesii 27+0 olduk bugün ama sanırım bulantılar tekrar başlıyor gibi. Onun haricinde gece yatmak eziyet, yanlarım kalçam pert oldu artık yan yatmaktan...
Elvn Aylin1987 bnde oyleyim canm iki ew isi yapyom nefes nefesyim gorende butun gun ew isi yaptm sancak
Nur4473 Benim çok şiddetliydi dün doğum başladı sandım o derece doktor normal dedi inşallah öyledir artık teslim olmaktan başka çarmiz yok rabbim zamanında vakti gelince doğumumuzu hayırlısyla gerçekleştirsin bebeklerimizde sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah