Gamzeince Kızlar sezeryan sonrası Enox kullanan var mı ? İkinci doğumum bu doktor verdi ama çok endişeliyim açıkçası regl kanamam artış olur diye. İlk sezeryanımda doktor vermemişti böyle bişey
mrp2023 Gamzeince pıhtı atmasına sebep olur kullanmazsanız, doktorunuz bi durum görüp vermiştir bence kullanın herkese verilmiyor zaten
zynpknt Gamzeince 1 ay kullandım lohusalığımda öyle aman aman kanamam olmadı 42.gün regl oldum normalde reglde çok olurdu sadece leke leke oldum korkmayın olmaz yani kanamanız olcaksa olur ama iğne arttırmaz
Gamzeince mrp2023 teşekkürler canım kullanıyorum ama herkese verilmediği için endişe duymuştum dediğin gibi belki durumuma göre vermiştir 🤷🏻♀️
saglikciaanne Gamzeince artık her ameliyat sonrası kan sulandırıci veriliyor ben üç yıl önce yaptım doğum vermişlerdi hala veriyorlar . Vücut bütünlüğü bozulduğu için vücudun yeniden toparlaması ve bu süreçte pıhtı atmaması için kullanmanız sart
Gamzeince saglikciaanne ay iyi bari içim rahatladı biraz:) peki regl de bi artış yapmıyor dimi normalde azalarak bitmesi lazım kan sulandırıcının etkisi olur mu regl’e