Migrenligebe Beyzagzn kadin dogumcum da bugun yarim saat bekliceksin dedi. O aclikla beklemek cok zor 🤦🏻♀️
Nira Zhrnc benimde öyle haşimato doktor sorun görmedi şimdilik ama banada sanki düşük gibi geliyor bakalım diğer ay tahlilde görücez🤷🏻♀️
Zhrnc Nira çok değşken olbılıyor işte bu illet. 3 ay normal düzeydeydi geçen ay çok düştü bu ay fırladı falan Bide oğlumda da var bi yandan kendimi bi yandan onunkini dengelemek gerekiyor emzirdiğim için ona ilaç tedavisi uygulanmıyor
Semamuhammet Migrenligebe doktorun yükseltmeye çalışsın sakın sen kafana göre bırakma canım doktorun kafana yatmıyorsa bi de başka doktora git birine bağlı değilsin sonuçta. 9 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum hamileliğin başından beri 5.49 civarında seyrediyordu ve sürekli dozu arttırıyorlardı. İlk defa bugün tahlil yaptırdım 2.33 cıktı 2-2.5 arası olması gerekiyor tsh değerinin cok şükür Rabbim e düzene girdi. Geçen sene nişan telaşıyla bir hafta unutmusum ilacı kullanmayı 2.5 olan değer 8.5 a cıkmıs ve bunu 15 e 12 tansiyon yaşayana kadar anlamadım bile. Hergün ay ı saatte ve ac karnına almaya calış 😉
Nira Zhrnc ya sizinki daha zormuş😌 anneden miras geçer derler bu tiroid hastalıkları için maalesef inşallah en kısa zamanda düzene girer
EsZe Beyzagzn Migrenligebe ben yıllardır kullanıyorum. Başka bir rahatsızlığım da var. Çok endokrinoloji doktoru gezdim. En faydalı olanı yarım saat beklemek. Ama oldu ki bekleyemiceksin yine de hapı iç sonra kahvaltını yap. Ama dediğim gibi ilaçtan tam verim almak için beklemek gerekiyor. Baş ucunuza koyun ilacı, uyanır uyanmaz için, tuvaletti kahvaltı hazırlamaktı zaten en az 15-20 dk geçiyor
tomurcukannesi Migrenligebe düzenli kullanmanız lazm bebeğin zihinsel gelişimi için. Kafanıza göre aksatmayın tiroid ciddi bişey bebek için. Ayrıca kilo alırsınız kullanmazsanız
1ogrencianne Gizzy benim de triot hamilelikte çıktı 2 hafta içinde 5 oldu doktor 50 mg verdi haftaya tahlilim var benim de. Size hangi doktor ilaç yazıyor acaba kadın doğum mu endokrin mi?
doruknaz Migrenligebe ilaçlarını düzenli kullanmalısın. troid ilacı 1 gün bile aksatmaya gelmez. ayrıca doktorun her ay düzenli olarak test sonucuna göre ilaç çözümü ayarlayacaktır. bebeğin için çok önemli bir hormon. birde dahiliyeler yerine endokrine git bence.
doruknaz Ysmny bende aynı durumu yaşadım 5.80 den 5 .45 e ancak düştü 1 ay 50 lik hap kullanmama rağmen şimdi 75 içiyorum ama yine doz yetersiz gelmeye başladı sanirim. bu ay endokrin gidecegim inşallah bu sefer normale düşmüştür biraz.