mylittlebaby_ Bi gebelik testi aldım adetten 6 gün öncesine kadar sonuç verir diyor. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorsa yani bu test yumurtlamadan 8 gün sonra mı sonuç veriyor? Yumurtlamadan 8 gün sonra sonuç alınır mı?
vanilya_kokusu_ mylittlebaby_ ben bugün yumurtlamanin 10 . Gunundeyim ama 5 gün daha beklemek istiyorum çünkü sonuç şimdi çıkmaz bence üzülmek istemiyorum
Busranur_mnts mylittlebaby_ brn çatlamadan sonra 8. Gün gölge 9. Gün silik gördüm ama bazen yerleşme vs geç olabiliyor beta hemen artmıyor en iyisi 12. Günü beklemek
mylittlebaby_ vanilya_kokusu_ ben çatlamanın 8 günündeyim bugün beklemek çok zorrr :( 10. Günde varsa çıkar ama test yapın bence
Bebegimgeliyor10 Busraaaakkk benimde yumurtlamadan sonra bugün 13.gun Dün test yaptım ama nagtif çıktı umitlenmelimiyim bilmiyorum olsaydı çıkardı diyorum hep şimdiye kadar sağ kasigim ağrıyordu bugün ardinardina 2 defa sol kasigima kramp girdi biraz iniledim açıkçası anlamadım Sizn14.gunden önce test yapmismiyfiniz
ilkiminannesi mylittlebaby_ eğerr regl tarihini biliyorsan 6 gün öncesinde hassas olduğu için erken tesbit edebilir
Mihrasina_ mylittlebaby_ yumurtlamayı 14. Gün hesaplıyor ona göre standartda alıp 6 gün önceye kadar diye bekleyin bence
mylittlebaby_ Busranur_mnts benimde çatlamadan sonra 8. Günüm bugün sabah hiçbir şey yoktu az önce yine yaptım gözle gözüken gölge var kamerada gözükmüyor ama :/
Busraaaakkk Bebegimgeliyor10 yok canım yapmadım çünkü gebelik fikri aklımdan tamamen çıkmıştı aklıma da gelmedi (önceki aylar deli gibi test yapan ben) sol kasığımdan bacağıma doğru şiddetli bir ağrı girince kalkıp yaptım ben 14.gündü direkt beklemeden de çift koyu çizgi çıktı
Bebivekedi mylittlebaby_ predictor mu ben onunla baya önce öğrendim beta filan çok düşğk çıkmıştı şükür olsun şimdi çok güzel ilerliyor
asil15 mylittlebaby_ kızlar acele edip boşa strese girmeyin ben 3 gün gecikmeyle öğrendim yumurtlama ve iliski üzerinden en az 12 yada 14 gün geçmesi lazimki doğru sonuç versin