Buseenuur Senaparlapusat 😀 kesinlikle katılıyorum inşaallah sağlıkla sıhhatle atlatalım serinlikle kolaylıkla geçsin🤲🏻
Mommce Senaparlapusat 38+4 nefes almakta bile zorluk cekiyorum artık 🥵🥵 ayağımın altına falan buz aküsü koyuyorum yarım saatte o bile eriyor sıcaklardan çok vücut ısımız çok yüksek
Senaparlapusat Mommce allahım allahım ya bende dün geceden beri karnımdaki sertlikten uyuyamadım hala devam ediyor kasılıyor ve hiç yumuşamıyor acaba normal mi sancım yok ama canım acıyor yatınca yumuşuyordu karnım oda olmuyor
ilayda_2309 Senaparlapusat bende 33+2 den haber vereyim yanıyorum ayrıca ayaklarım sürekli şiş ve yanıyor şu an üzerimde hiç bişey olmamasina rağmen camın açık olmasına rağmen terden yapış yapış oldum bulursan bana da söyle nolur çaresiniii
Emooss06 Senaparlapusat bende 36. haftadayim ankara gercekten cok sıcak bu aralar bide ödem yapıyorum çok fena sürekli vantilatör karşısındayım ayaklarimida soguk suya sokuyorum allah yardımcımız olsun cok zor yaa
Adsiz1998 Senaparlapusat iş yerinde klima evde vantilatör ankara çokkk sıcak 32 haftadayım Allah yardımcımız olsun
Mommce Senaparlapusat normal canım ben karın sertliğini 32. Haftadan beri çekiyorum ve ne gelen ve ne giden. Çok kötü ozellikle yürürken çok zorlanıyorum bende. Doktor magnezyum önermişti onun için ama bana oda etki etmedi.
Eyss Senaparlapusat Ankaradayım ve gebeliğimi tek geçiyorum gece uyku sıfır ve daha 25 haftadayım şansımıza Ankara bu sene yanıyor
Mommce Senaparlapusat 1-2 hafta daha dayan kuzum bebiş biraz daha büyüsün ondan sonra doğur inşallah 🥰
Senaparlapusat Adsiz1998 hmmm mantıklı tabi ama 32.haftada aldığın raporla 60 bin küsür tl para yardımı alabiliyorsun biliyosun demi diğer haftalarda aldığın geçerli değil
Senaparlapusat Mommce evet dayanmaya çalışıyorum bi yanım yeter bi yanım dayan diyor kendi içimde savaş veriyorum resmen 😅
Adsiz1998 Senaparlapusat yok ben maaşımı almaya devam ediyorum para kesintisi olmuyor memur olarak çalışıyorum zaten teşekkür ederim yine de😊