2princessmother Kızlar selam 😘 ben 3. Gebelik için çalışmalara başladım 😂😂 ah bu deli cesaretimm hep kocamın gazı 😏 İlk defa ovülasyon takip ediyorum sizce ne zaman pik olmuş veya pik olmuş mu yoksa daha varmı
2princessmother Dorothy ilk Bebem 2.5 yaşında ikinci 8 aylık 😂😂😂😂😂😂 Olmamış mı kız hiç anlamıyorum bu testten ya
Dorothy 2princessmother soldaki cizgi sagdaki kadar koyu degil. Pik demek en koyu renge ulasmasi demek. Yumurtlamanin oldugu gun demek. Ayrica sanieim erkek istiyorsunuz. Bu durumda yumurtlama oncesi degil yumurtlamadan sonra iliski yasamaniz sansinizi yukseltir.
ppmerlina 2princessmother çok erken saatte yapıyorsun ama aşkım 10-11 gibi yap mümkünse ilk idrarla. Sabah erken saatte yapınca bu hormon değeri yüksek çıkarmış genelde
ppmerlina 2princessmother evet aşkım yarın yine test yap muhtemelen silikleşmeye başlayacak yani bu çatlama demektir. O en önemlisi zaten. Eğer yine koyu çıkarsa pik devam ediyor demektir yine ilişkiye girin. Silik olan gün de dahil ilişkiye girin yani
2princessmother Eslem2112 29 Haziran 😂😂 Aşkım 8 aydır korunmuyoruz ilkte de ikinci de de istedik hemen hamile kaldım bunda 8 ayfır tık yok dedim Allah Allah noluyor bir takip edeyim dedim 😂