Ayseerd Merhaba 12.haftadaym kilo almadm hiç. Biyerde 2 -2 buçuk kilo alınır diyo.Almamak sorunmu acaba ?
Dryclb3 Ayseerd 14 haftalığım bende 1 kilo vermiştim onu bile daha almadım doktor çok iyi olduğunu söyledi , endişe etme o yüzden
Leontiine Ayseerd hayır canım 12. Haftaya doktorlar çok almamızı istemiyorlar ben 4 kilo verdim doktorum ve diyetisyenim gayet normal dedi için rahat olsun. (İstifra etmekten verdim bu arada) artık yavaştan alacağız zaten sorun yok
Semy1991 Ayseerd ne sorunu olacak hatta kilon varsa verebilirsin tabi hastalığın sıkıntın yoksa..ilk 3_4 ay bebek senin deplardan yiyor merak etme ben vermiştim bile son aylarda geri geldi kilo😬😬
Ozgemlym Ayseerd 15+5 hiç kilo almadım. Kızımda da topla. 4 kg almıştım şükür sorunsuz dünyaya geldi simdi 5 yaşında
Jasvcl Bende 29. Haftadayım 8 bucuk kilo aldım 🥹 nasıl aldım bilmiyorum yürüyorum sağlıklı besleniyorum ama alınıyor demek ki
-gunes Jasvcl üzülmeyin bende 28+1 olarak dikkat etsemde 10 kilo aldım. Hiç bulantı, kusma yaşamadım. Onunda etkisi olabilir.
plajterligi Ayseerd 35+5 im 5 kilo aldım bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu 🤷🏻♀️ önemli olan sizin kilo almanız değil. İlk aylardan kilo almamanız daha iyi çünkü çok kilo alırsanız son aylara girdiğiniz de diyet yapmak zorunda bile kalabilirsiniz