Mirvaanizz Merhaba kızlar yeni duydum belki burda da bilenleriniz vardır diye düşündüm hıyat tohumu diye bir bitki varmış yumurtlamayı arttırıyormuş bilgisi olup kullanıp gebe kalanlar varmı aramızda merak ettim. Şimdiden teşekkürler 🙏
Tubasim Mirvaanizz aynı anda post açmışız canım 🤩 yalnız hayıt tohumu galiba ismi hıyat değil. Ben hayıt suyu içiyorum bu ay insallah faydasını görürüz
Bsra77 Mirvaanizz Ben kullandım hayıt tohumu diye biliyorum 3 ay kullandım 3.ayın sonunda hamileydim yumurtlama sorunum vardı 9 ay tedavi gördüm tedaviyi bıraktıktan 3 ay bunu kullandım ama bu tohumdan mıdır tedaviden midir bilemem
Shrrife Hayıt tohumı diye duydum ben ama herhangi başka bir engel varsa bitkisel kürler sonuç vermeyecektir doktor kontrolunde işerlemek en mantıklısı
Mirvaanizz Shrrife birtek yumurtlama problemim var şimdi bunu denicem 3 ay baktım olmuyor doktor tedavisine başlıcam
Mirvaanizz [bilinmeyen] bende de dğşük oldu bir kere ama Allah yaşatmasın bir daha hiç kimseye psikolojik sarsıntı oluyor insanda.
Shrrife Mirvaanizz valla işte bende hiiiç bir problemim yok sanıodum 16boyunca ama polip varmış rahim duvarına yapışık o yüzden hamile kalamıhor muşum doktor takibi çok önemli diye demiştim ama dene istersen.
Mirvaanizz Shrrife bişeyim yok kist vardı bitti düşükten sonra adetlerim düzene girdi çok şükür bebek istiyorum destekleyici bişi olsun istedim
Badesmom HilSin bir bardak suya bir çay kaşığı demleyip içtim adetten bitiminden yumurtlamaya kadar hergün bir bardak ama ben 2 günde bir içine civan perçemi ile testere dişli aslan pençeside atıyodum birer tutam yani bi gün sade bigün karışım şeklinde
Mirvaanizz Tubasim hahahaha aynen hayıt tohumudur sen söyleyince fark ettim inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Tubasim Badesmom adet sonrasında mı bırakıyorsunuz yoksa yumurtlama gününe kadar mu içiyorsunuz. Ben de hayıt suyunu içiyorum femara kullanıcam aceba zararı olur mu ilaç kullanırken içmek
EbrarGND Badesmom tarifini nerden aldınız bu yaptıklarınızın bende yapmayı düşünüyorum ama hiç biryerde doğru düzgün bir tarif bulamadım birde hayıt tohumu toz halinde mi nasıl
Melikeozdemir hayıt tohumuyla hamile kalan iki tanıdığım var canım ben tadından midem bulandığı için içemiyorum devam et sakın bırakma iç. doktor bile şaşırdı tanıdığıma ne içtin diye sordu not aldı :)
Mirvaanizz Ozlem3535 maşallah size Allah nazarlardan korusun benim adet takvimime göre 4 gün var başlıcam bşlgş verir misiniz
Mirvaanizz lalenur ayy maşalllah allah nazarlardan korusun Canım nasıl kullandın anlatır mısın rica etsem
EbrarGND lalenur canım gec plucak biraz ams nasil kullandin hayır otunu bir ay adetten sonra mı başladın nasıl yaptın bi anlatirmisin
Ozlem3535 Fadimeeeee evet yumurtlamam hiç olmuyordu. Yumurtlama testine odedıgım paranın hadi hesabı yoktu. 1 ay kullandım sonra bıraktım rgli dönemimden hemen sonra hamile kalmışım