miniminibebek Kızlar ayaklarım davul gibiler basamıyrom 4 gün oldu hala inanılmaz şişler bu konuda bilgisi olan var mı acile gideceğim ama önce bebeğim yenidoğan yoğun bakımda onu emzirmeye gideceğim
miniminibebek Daisyy000 ama tarif edemeyeceğim kadar şişler komple diz altından itibaren ayak parmak uçlarıma kadar
Daisyy000 miniminibebek Benimde öyleydi canım.. Diz kapaklarım bile kocaman olmustu. Bol su bol idrara çıkmak ..
saglikciaanne Ben 65 kiloyim doğumdan sonra sanki 150 kiloymuşum gibiydi ayaklarım. Birde o ayaklarla oğlum yeni doğan yb yattı hiç dinlenmeden peşinde koşturdum. Bir ay sonra falan anca duzeldi
miniminibebek saglikciaanne benım de yenidoğan yatırdılar 4 gündür doğum yaptım emzireceğim diye günlerdir uzanamadım bir ay sürmedin ya :(
miniminibebek Daisyy000 kocamandan ziyade taş gibi diz kapağımdan ayak bileğime kadar sonrasında ayaklarım ödem davul gibi
miniminibebek babyloving bebek doğdu emmiypr dedik inanmadılar normal dediler sürekli o küçük sen sezeryanlısın vs eve geldik ikinci gün götürdük acile uyanmıyor diye enfeksiyon değeri yükselmişti o yüzden yatırdık
babyloving miniminibebek benimki de emiyodu ama hali yok gibiydi çocuk doktoru haftasonu diye yoktu hastanede akşam geldi aradan sekiz saat geçmişti geldiği gibi aldı bebeği şekeri düşmüş 40 a kadar şimdi de düselmiyor benim gebelik şekerim vardı diyetle düzelmişti ama ona rağmen bebek etkilenmiş dün gittim hala düzelmiyor şekeri dediler ne zaman kavuşcaz bilmilorum
babyloving miniminibebek enfeksiyon yedi gündi falan düzeliyor ama benimkinde de coktı antibiyotik başladılar dün gittim hiç kalmamış geçer seninki de