Uruekkeke Merhaba kızlar özellikle bu sorum için açtım burayı aranız da yaşayan var mı bilmiyorum 2 Haziran da en son reglimi oldum daha sonra olmadım Regl geçtikten 1 hafta sonra test yaptım iki çizgi çıktı sonra kan verdim ve 1.20 çıktı sonra eve geldim ve yine test yaptım negatif çıktı şuanda yine bekliyorum geç döllenme olduğunu düşünüyorum sizin cevaplarınızı merak ediyorum
Yusufunannesi_ Uruekkeke 2 Haziran son adet tarihi ise kanda çıkardı diye düşünüyorum, bazı testler yalancı pozitif sonuç verebiliyor. Kullanılan ilaç, yumurtlamanın geç olması, stres, sıcak gibi nedenler de regl gecikmesi yapabiliyor.
Uruekkeke Bebivekedi çok teşekkür ederim bu hafta bir kez daha vereceğim kan tahlili bi çok kişiye gördüm beta yükselmesini negatif sonuçları çıkmasına rağmen belki benımde öyledir
Uruekkeke Yusufunannesi_ evet tabi ki oda bir ihtimal bu hafta da olmaassam eğer tekrar kan vermeye gideceğim temennim geç döllenme çünkü bir çok kadının da başına gelmiş
hamzaezel Benim adet gecikmemem yok ama test verdim 1.20 çıktı yarinadet gonum pembe lekelenme var bakalım hayirlisi
Uruekkeke hamzaezel umarım Rabbim gönlünüze göre verir benımde pazar günü yerleşme kanamasına benzer bi lekem gelmişti içimden sürekli geç döllenmedir diye dua ediyorum , siz inşallah beklemeden sonuca ulaşırsınız 🙏🏻🪽