Nurtanesininannesi Kızlar 22 haftalık gebeyim, zaten aşırı büyük göğüslerim vardı gebelikle birlikte daha da büyüdüler. Bugün kalktığımda bir göğsümün ucunun çevresinin rengi sarımsı ve şişti. Bu şişlik ve sarılık normal mi? Bunu yaşayan var mı?
minikmucizemm__ Nurtanesininannesi bende aynı durumdayim şu yönden aşırı derecede büyük göğüslerim vardı şimdi daha da büyüdüler ve meme uclarim hep karardı bembeyazdı önceden bende emzirmeden sonra göğüs kucultme ameliyatına girmeyi dusunuyorum taşımakta acayip zorlaniyorum. şişme falan ilk defa duydum doktora görün bence
Nurtanesininannesi minikmucizemm__ bir de önceden zararsız su bezeleri var göğsümde, acaba onlar mı şişti diye düşündüm. Haklısın bir doktora gorüneyim. Dogʻumdan sonra küçülmezse ben de düzeltme ameliyatı düsünüyorum çünkü bedenime göre aşırı büyükler
minikmucizemm__ Nurtanesininannesi aynen bende öyle düşünüyorum taşımak gerçekten çok zor artık sutyen takmak bile zor geliyo ne olursa olsun kucultecegim yetti valla canıma
mom123_ minikmucizemm__ başka çocuk düşünüyorsan eğer emziremezsin kuzenim oldu ilk çocuktan sonra oldu ikinci çocuğu emziremedi bilgin olsun canım benimde öyle çok rahatsızım bu durumdan boyun fıtığina kadar yolu var mecbur bekleyeceğim biraz
Nurtanesininannesi Peki hamilelikte göğüs ucu çevresinin rengi her iki göğsünüzde de aynı mı? Farklı olan var mı? Benimki bugün degişmiş, biri açık diğeri koyu korkuttu beni