Onurbanuu Sabahları koyu sarı tuhaf kokuyo ıkı gündür magnezyuma basladım aksamları ıcıyorum ondan olabılır mı sızce,gun ıcınde normale donuyo idrar enfeksıyonum yok bu arada progestan cok alıyorum ondan da olabılıcegını dusundum ama ben sızede olmus muydu
Herseydenbiktim Onurbanuu Koyu idrar susuzluktan oluyor bence bol su için bende magnezyum kullaniyorum hiç yaşamadım. Enfeksiyonum da var şu içmeyince öyle oluyor. İçince normale dönüyor :)
Zhdnl Onurbanuu Progestanın kendiside kokuyor malesef kokuda yapıyor. Fitili bi koymadan koklayın benzer koku mu diye . Magnezyum değilde demir ilacı da yapabilir ama bence progestandan
S-nss Onurbanuu benimde çyle gün içinde su içerken normal açık sarı renk. Sabah işk idrarım koyu renk. Ben doktora sormadım ama gece uyanıp su içmiyorum birde idrar birikiyor sabaha kadar yoğunluğu artıyor ondan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Bebek büyüyünce idrar biriktirme kapasitesi de azalıyor ya
Onurbanuu Zhdnl fıtıl olarak degılde hap olarak alıyorum gece gunde ıgnem var bende oyle dusundum ama
Herseydenbiktim Onurbanuu İlaç değil de 3. Keredir toz şase veriyorlar 2 gün önce gittim daha icemedim
S-nss Onurbanuu neredeyse her gittiğimde idrar tahlili de yapıyor doktor bir problem olsa çıkardı diye düşünüyorum