Denizanne Merhaba kızlar. Ben şuan 20 haftalık hamileyim. Bu ilk hamileliğim bu şikayetimle ilgili daha önce hiç bir şey okumadım ondan yazıyorum 😩 bir süredir damarlarımdaki kan akışını o kadar fazla hissediyorum ki özellikle sağ kulağıma yakın olan birini... Sanki kalbim sağ kulağımda atıyor gibi 😩 çok rahatsız edici her gittiğimde de doktora sormaya unutuyorum heyecandan. Sizde de bu tür bişey oluyor mu ??
Polo Denizanne bende de , sanki kan başıma çıkmş gibi,yani düşünkü baş aşağı duruyosun da kafana kan doluo şişio gibi hissediyosun. Bende de durup dururken öyle oluo ama işte kanımız artıyor ondan
Aylingamze Denizanne hamileliğin sonuna kadar bunu hissedeceksin maalesef özellikle haftalar ilerledikçe bu basıncı artıyor benimde sanki damarlaramıama kan fazla geliyormuş gibi çatlayacakmış gibi oluyor doğumuma son 9 gün kaldı ☺️
Denizanne Deletedmom56 tam kulağıma yakın olması çok sinir bozucu kafam zonkluyor resmen 😩 normal olmasına çok sevindim ama
Rnhndkzn Denizanne benim tansiyonum yükseldiği zaman hissediyorum. Hamilelikte yüksek tansiyon İstemiyo doktorlar