Kızlar şimdi ben Haziran da adet olmadım o yüzden adet takvimine sadece tammuzun adetini girdim geçtiğimiz aylardaki adetler yok yani sadece temmuz çünkü o takvimler ortalama 28 29 günlük otomatik hesapladığı için bende bazen iki adet arası uzun oluyor bazen 29 gün bazen 38 gün vesaire e haziranda da olmadığım için bu girdiğime göre beklenen adeti 1 ağustos olarak gösteriyordu ama birde ocak ayından itibaren adet başlangıçlarımı girdim adet takvimine bu sefer döngüyü 35 gün olarak hesapladı beklenen adeti 7 ağustosa attı. Sizce ilk girdiğim şekilde sadece temmuz ayı olarak mı mantıklı yoksa ocaktan beri tüm adetleri girip bir döngü hesaplaması mı mantıklı? Hamilelik planlıyorum istiyorum tabiki de e tüm adet bilgilerini yazınca yumurtlamayıda ileriye atıyor kendimi gözlemleyerek akıntı gögüs hassasiyet kasık ağrısı vesire birde yumurtlama testi yaparak takip ediyorum aslında bilemedim ya sizce ne yapmalıyım 🤦♀️🤦♀️ Sadece temmuzu girince yumurtlama 18i komple girdiğim de 24 temmuzu gösteriyor kafam karıştı 🤦♀️