Esrashn18 Benim bebeğimin ilk 12. Haftasında ense kalınlığı sebebiyle sorunlar başlamıştı sonrasında her doktorun yanına girip çıkarken çıkışlarım hep ağlamakla geçti şehir şehir doktor gezdir fakulte hastaneleri özel hastaneler devlet hastaneleri bölümünde en iyi doktorlarada götürdüm ama tek 1 tanesi çıkıp bu bebek yaşar ve sağlıklı olur demedi 19. Haftamda fakulte hastanesinde 1 buçuk saat 5 doktor tarafından detaylı ultrason çekildi 2 kere amniyosentez olmak zorunda kaldım sonucunda heyet alınması kararında dediğinde bebeğimin ilk tekmesini o an hissettim zaten aldırmak istemiyordum o tekme bana güç verdi hastaneden imza atıp çıktım 36. Haftamda rutin kontrol için gittiğimde bebeğimin kalp atışları bozulmuştu acil sezeryana alındım sezeryanda kalbi durdu tekrar döndürdüler 1 kere görebildim ama hiç isyan etmedim o 1 kerelik görmek bile bana yetti şimdi en güzel yerde beni beklediğini biliyorum yine olsa yine bekler doğururdum o yüzden zoruna gitmesin Allah verdiğinde şükür ediyoruz aldığındada isyan etmek bize düşmüyor maalesef hamile kalmak için acele etme kendi mental sağlığına vücuduna izin ver umarım sağlıklı bebeklerimiz olur birgün