Sayke benim kedilerimden birine alerjim var ve bu yüzden burun içinde bulunan konkalar sürekli sisiyor. Bunları sadece otrivine mentollü söndürüyor. Doktorlar kediyi ver diyip gectigi için ben senelerce bu spreye bağımli sekilde yaşadım.
Hamilelikte onu kullanamayacagimi bildigim icin bebek denemeye başlamadan kendimi nazal yikamaya alistirdim. Ilk basta bu yıkama zimburtisini kullaninca burnu daha da tikaniyordu. Kabus gibiydi. Ama pes etmedim. Sabahlari onu kullandım. Otrivine hiç sikmadim. Çünkü zaten bagimlilik yapiyor. Bir kere sıkmak belaya tekrar bulasmak demek.
Ben şuan 32. Haftadayim ve yillar sonra rahatca nefes alabiliyorum. Arada yine tikaniyor ama kısa süre sonra açılıyor burnum.
Inanin ben otrivine illetinden kurtulduysam herkes kurtulur. Benim doktorumun kesinlikle yasakladihi iki şey vardı biri bu sprey digeri de kortizonlu göz kremiydi. Başta zorlanacaksiniz ‘Allah kahretmesin daha kötü oldu keşke yapmasaydim’ diyeceksiniz. Ama kisa süre sonra bir bakacaksiniz nefes aliyorsunuz😅 sizi cooook iyi anliyorum. Çok zor bir durum. Umarım hemen düzene girer bu durum çok gecmis olsun🌸