OzgeDgnp Seymasel68 jileti denemedim kendim agda yapmya calısıcam tabi ilerleyen aylarda naparım bilmiyorum en sinir bozucu sey
hillkaya OzgeDgnp büyük ihtimalle öyle dicek ama kontrollere falan gittiğimde rahatsız hissediyorum kendimi de jilet o kadar temiz olmuyo hemen çıkıyo ama yapcak bişey yok 😒
SevgibiR AynurMervePolat çok acıdı mi 😸 kuaför de diyo kendini sıkma diye bana kendini çok sıkınca yirtlrms
AynurMervePolat SevgibiR kanama çok oldu tampon yaptım direk acısıda oldu biraz haliyle. En iyisi kuaför valla insan kendi yapınca kasılıyor sonra gelsin kazalar vakalar😄
Cansn Ozlmdoruk Kuaföre gidiyorum. Çok hafif eli hem de kalan küçükleri bile temizliyor. Öncesinde lazerliydim çok cansız tüylerim uzun süre temiz kalsın diye gidiyorum.
SevgibiR Cansn bnnki küçükleri temizlemedi gitmicem bidaha ona ztn kaslarımi da inceltti çok kızdım 😹
Ayshrdll Ozlmdoruk 35+6 olduk hep utancıma gitmedim jiletle vurdum durdum ama artık yapamıyorum 2 kez kuaföre gittim pişmanım daha önce gitmediğime tabikide utanıyor insan ama jilet en büyük pişmanlık.