ayseckrtke3 7 temmuzda batam 2265 9 temmuzda betam 2285 di 20 artmış 11 temmuzda 2582 idi %11 artmış. Doktor artık beta verme perşembe günü gel dedi. Bende betanın iki katına çıkmayışı acaba çocuk gelişmiyor mu diye düşündüm. Sizde böyle oldu mu?
ayseckrtke3 Stres yaparsın beta artmıyor diye dedi, kanamam olduğu için progestana başladım. Kanama sıkıntı mı diye sordum kese gözüküyor içinde bebekde gözüküyor yani embriyo oluşmuş ama kalp atışı yoktu. 6+2 yim doktor baktığında tam 6 haftalıktı.
melike160 Ben 7 temmuzda öğrendim hamile olduğmu test yaptırdım 58 de di ertesi gün doktora gittim daha rahme bile düşmemiş 😁 1 ay sorna çağırdı ama çok merak ediyorum betam kaç çıkacak diye sen tam kaçında öğrendin 4 haftalık ken öğrendim ben
ayseckrtke3 melike160 benim beta değerim 1000 di 4 haftalıktı öğrendiğimde ama şuan galiba beta yavaş ya da istenen düzeyde değil şuan beta takip etmiyorum doktor stres yaparsın uğraşma dedi. Umarım sağlıklıdır be kalp atışını duyarım genelde sağlıksız engelli olabiliyorlar dedi, beta ile engel durumu ilişkisi var mı?
balkaymakcat Benim 4+3 de 2325 di kese vs gözükmüyordu 4+6 da gittiğimde kese gözüktü değerim de 5bin civarıydı umarım her şey yolunda gider kese ve bebeği gördüyse inşAllah kalp atışlarını da görürsünüz benimde kanamam başlarda sürekli oldu 4. Ayın sonuna kadar da devam etti sürekli progestan kullanmak zorunda kaldım sağlıklı sıhhatli yavrunuzu kucağınıza alın inşAllah 💕
ayseckrtke3 balkaymakcat inşallah 🙏 sizin çok güzel artmış umarım benimde her şey yolunda gider sağlıkla alırım kucağıma🥹
balkaymakcat ayseckrtke3 9 10. Haftaya kadar bekleyin bence inşAllah herşey çok güzel olur Umutsuz olmayın 🥰💕