Gazelllll Geçen hafta gittim 3100 du kontrole gittim 2800 olmuş bebek zayıflar mı ya hangisi doğru şimdi 37 hafta birde son aylarda daha çok gelişmesi gerekmezmiydi gelişimimi durdu acaba böyle bir durum yaşayan varmı
Anonimmmmmmmm Gazelllll yani zayıflar mi bilmiyorum ama ultrason cihazından cihazına da fark ediyordu aynı durumu bende yaşadım doktor öyle söyledi
Beyzanury1234 Gazelllll ultrason tam ölçemiyor dert etme zayıflamaz gelişimi durur oda sabit kiloda kalır yani senin doktor farklı ölçmüş
Ahsenmira Gazelllll bende yaşadım bir benzerini on gün arayla gitti 2400 çıktı yükselmemiş sonra aklıma takıldı başka bir doktora gittim 2600 dedi sonra aradan bir hafta geçince kendi doktoruma gittim 2900 dedi
Gazelllll Anonimmmmmmmm peki hangi sonucu baz almam gerekiyor . Birde aynı doktor aynı cihaz anlamadım
Anonimmmmmmmm Gazelllll yani şimdi tam bişey söylemem doğru olmaz ama doktor sorun yok dediyse gerçekten sorun yoktur
Gazelllll Beyzanury1234 ay inşallaj öyledir Urfa sıcağında sürekli terliyoruz piştik Acaba sıcaklar dan zayıfladımı diye endişe ettim iştahımda kesilmiş
Gazelllll Ahsenmira niye böyle oluyor Ya inşallah zayıflamamıştır çünkü ben sıcaklardan çok etkileniyorum yatamıyorum da
Gazelllll mmerve63 metrolife Veysel toprak mesaj attım sordum kafama takıldı diye sağlığınyerinde kilosu haftasına göre iyi dedi ama yinede endişe ettim
Gazelllll 3_bebelianne zayıf olması vs sorun değil benim için zayıflaması kafamı karıştırdı ilk gebeliğimde kızımda da iç karın zarım sarmış ondan gelişimi durmuştu ondan tedirgin oldum
minismom Gazelllll yok zayıflamaz ama ultrason cihazından farkediyo kendi takipli doktoruma gitmistim 36. haftada 3600 demisti 37. haftada doktorum yoktu baska doktora cıktım 3300 dedi ama 300 gr oynar asagı yukarı demisti stn 3000 kilo dogdu kzım
3_bebelianne Gazelllll aman bacım 3kilo 3buçuk kilo ideal napcan 4kilo bebeği sağlığı yerinde olsun yeter ben 3kilo 3.500doğurdum üçüncüde 3ü bulur doğunca kilo alıyorlar zaten zayıflamaz anne karnında bebek ultrason cihazında sorun vardır
Biranne_197 Gazelllll bebek büyük olduğundan son haftalara doğru ultrason cihazları net ölçemiyor maalesef bundan kaynaklı olabilir 😊
minismom Gazelllll anladım canım cihazlarda olcumler yanlıs olabiliyomus tam net olmaz demisti yani doktor canını sıkma canım