lizge_2 Ben Özel bağlar hastanesi’nde Dr. Sevcan Demire gidiyorum muayene ücreti 1050 tl sezeryan ücreti 14 bin😍
larienari Bende Yunus hocaya gidiyorum doğum paketi aldım 8 muayene tüm tahliller sezeryan ya da normal doğum 48 bin 3 taksit halinde ödeniyor ilk taksit 1. Kontrolde ikinci taksit 5. Muayene de geri kalanda doğumda ödeniyor
momandrabbit larienari hocam iyi günler acaba fiyat güncel mi bir de doğum paketi nasıl oluyor bilgi alabilir miyim, sizin herhangi bi indiriminiz var mıydı yoksa
larienari momandrabbit benim herhangi bir indirimim yoktu haziran ayında başlattık paketi 48.500 dü zam gelse bile biz etkilenmeyecez bundan şuan zam yaptılarsa eğer bir bilgim yok
larienari momandrabbit doğum paketinde 8 muayene 8 kontrol tüm tahliller ve doğum dahil sezeryan ya da normal doğum fark etmiyor pakete dahil sürekli zam geliyor diye biz doğum paketi almayı tercih ettik zamlardan etkilenmemek için
larienari momandrabbit doğum paketinde sigorta şartı yok çünkü direkt bi kağıt verdiler tüm bilgiler mevcuttu haziran ayında 48.500 dü doğum paketi sigortalı muayene ücreti 2800 sigortasız 3050 idi en son
Tosbikimm lizge_2 Üç ay önce zorunlu sezaryen 15 bin demişlerdi şuan da aynı mi pek anlayamadım ama ben şehir dışındayim doğum için geleceğim o yüzden irtibata geçmedim ama umarım sorunsuz bir şekilde doğum gerçekleştiririz.
Tosbikimm lizge_2 Anladım çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah 🌼