2611seher_ Kızlar düşük yapıp sonrasında genetik test yaptıran var mı yani düşük sebebini araştırdılar mı? Benim ilk gebeliğim 22. Haftada bitti Ikinciside 1 yıl arayla gelişmemiş kürtaj oldum 8. Haftada olması gerekirken 5. Haftada kaldı
Denizz44 2611seher_ Bende 10 gün önce düşük yaptım 9 haftalık kalbi durdu 1 ayım dolunca gidip pıhtılaşma ve kromozom testi yapacam ona göre doktorum yol izleyecek artık bakalım nasip
Seymabyrm 2611seher_ evet yaptırdım iki düşükkten sonra, bir de bence sizin ileri haftalarda düşüğünüz kesin yaptırmalısınız bence. Tıbbi genetik bölümünde yapılıyor trombofili paneli testi yaptırın
neanladinyurdagul 2611seher_ 20 mayısta kürtaj oldum normalde pıhtılaşma testlerime bakıldı iğne kullanmam gerekiyor bunu biraz geçince öğrenmiştim geç başladım iğneye . Düşük metaryeli gitti genetiğie bakacaklar
Baloglus Denizz44 1 ay sonra mı vermeniz söylendi. Benim doktorumda vücudun normale dönsün 1 2 ay sonra ver dedi. Aynı şekilde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu benimde patoloji ye gönderdi sonuç çıkınca ayrıntılı konuşalım dedi ama merak ediyorum.
Denizz44 2611seher_ Doktorum fakülte hastanesinden kadın doğum bölümüne randevu alıp 2-3 düşük yaptığımı ve bu testleri yapmak istediğimi söyle dedi pıhtılaşma testi 15 gün diğer testler 40 gün içinde sonuçlanıyormuş
Denizz44 Baloglus Evet 1 ayım dolunca testleri yaptırmamı istedi 1 adet gördükten sonra tekrar gebelik düşünebilirsin dedi her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlayacak %80 pıhtılaşmadan şüpheleniyor
Baloglus Denizz44 Benim doktorum olabileceğini söyledi ama yüksek ihtimal olarak görmedi. Yine de için rahatlasın test ver dedi.
Esmakeskin Ben kürtajdan 1 hafta sonra gidip vermiştim hem eşimle kromozom testi hem pıhtılaşma testi . Benim doktorum genetikle vücudunun toplanmasının bir ilgisi yok demişti Sonuçlar hemen çıkmıyor geç kalma demişti