Kakulelipasta Kızlar selam, bebeğimiz kısmetse kız olacak. İki isim arasında kaldık, sizinde fikrinizi almak isterim☺️💖
Mutlu_Bir_Anne3 Kakulelipasta Miray erkek ismi vibe’ı veriyor bana nedense. Duru bence daha güzel, saf, duru tam bir bebek ismi 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
greybrde Kakulelipasta miray mira vs kedi ismi gibi gerçekten hoş değil duru ne kadar naif duruyor nasıl kararsız kalıyorsunuz
3_bebelianne Kakulelipasta Duru daha çok hoşuma gidiyor saflığın semboli gibi katıksız saf tertemiz gibi şeyleri çağırıştırıyor
Kakulelipasta Mutlu_Bir_Anne3 çok teşekkürler güzel temennileriniz için.☺️🙏 Fikriniz için de ayrıca teşekkürler.🌸
Mutlu_Bir_Anne3 Kakulelipasta Rica ederim 🥰 sağlıkla alın inşallah kucağınıza. ismiyle büyüsün, sağlıklı, mutlu, kendi güzel bahtı güzel bir kız olsun 😍💜
Mutlu_Bir_Anne3 Serde55 ben de diyorum niye maskülen bir enerjisi var 😅 Miray Miraç gibi geliyor bana sanki aynı isim gibi.
Kakulelipasta Serde55 internette araştırmalarıma göre kız ismi diye çıkıyor. Etrafımda da hiç erkek isimli Miray duymadım…
Kakulelipasta greybrde Zevkler ve renkler tartışılmaz bence bu sorunuz da çok yersiz olmuş… fikrinizi kibarca belirtip yazabilirdiniz. Yine de teşekkürler.
Serde55 Kakulelipasta Bu yazıyı okuyun: https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1 Anlamı yanlış bilinen çok isim var böyle