gebelikkk Doğum yaklaştıkça bende ya iyi anne olamazsam korkusu başladı.Özellikle geceleri içime bir sıkıntı çöküyor birden hıçkırarak ağlamaya başlıyorum.Sizler de böyle misiniz kızlar yoksa ben kafayı mı yedim hormonlar yüzünden🥺
ssusarii gebelikkk ben de öyleyim 🫠 ikinci bebeğimi kucağıma alacağım son 4 günümüz kaldı hayırlısıyla ama 2.5 yaşında bi kızım daha var şu an sanki ona ihanet ediyorum gibi geliyor ikisine yetebilir miyim küçükle ilgilenirken büyüğü ihmal eder miyim büyüğün düzeni bozulmasın diye neler yapabilirim aylardır işin içinden çıkamıyorum 🥲
kayrasu gebelikkk vesveseden olur öyle düşünmeyın bebeğinizi kucağınıza alınca o güzel kokuyu hissettıkce içinizde kötü hiç bir his kalmayacak emın olun sen çok güçlüsun 😊
gebelikkk eylulll01 valla insan korkuyor ister istemez.İlk gebeliğim tecrübesizim onlar kaynaklanıyor sanırım🥺
eylulll01 gebelikkk kendini böyle şeylere üzme ben ikinci evladımı alıcam kucağıma asla yetemem edemem deme Allah sana yardım eder sen sadece güçlü ol kucağına alacağın günü herşey çok güzel olucak
nurunuzgeldi Yetersin kız niye yetemeyesin kimler kimler anne oluyor yetiyorda senin gibi düşünceli biri mi yetemiycek kendini üzme bunun için
2baby1mom__ Hamileyken bende hep böyle düşünürdum doğumdan sonra geçti hiç o psikolojiye sokmadim kendimi düşünmedim nasıl annelik yapan insanlar var her gün kendimi takdir bile ettim kendini sorguluyorsan eğer sen zaten mükemmel bir annesindir