gzd76 Yeni hamileyim 7 haftalık sürekli midem bulanıyor kusmuyorum ama bu mide bulantısı sürekli mahvediyor var mı bir cözüm ilaç vs verirler mi agzımda tat bile yok
[silindi] gzd76 hayırlı olsun canım doktoruna sor zararlı değilse yoğurt tuz karbonat biraz nane karıştır te mide bulantısına birebir :) bu arada keseyi ve bebişi ne zaman gördün
Zehra0508 gzd76 ya ilk kizimda 9ay boyunca kusdum midem bulandi ben onda yesil elma var ya turss olanindan onda yerdm hep sende bi sina bak mide bulantisini geciriyo
Devran Hapı var akşamları 2 tane al yatmadan önce zararsız adıda prilam bunun dışında sade sodaya limon sıkıp içebilirsiniz
Bumah gzd76 beyaz leblebi bana cok iyi gelmisti 13 14 haftaya kadar onla idare etmisti baska bisey yiyemiyodum
3_bebelianne gzd76 evet doktoruna söyle ilaç yazar prilam genelde iyi gelir sade soda tuzlu kraker grisini falan tüket fresh beslenmeye çalış umarım düzelir
gzd76 3_bebelianne çok teşekkür ederim ilk gebeliğimde böyle olmazdı açken olurdu sadece ama suan tokken bile var cok köyü hissediyorum kendimi krakeri kesfettim dünden beri her yere onu tasıyorum sodada az once içtim yattım simdi agzımı kasmaktan yoruldu sanki her an cıkıcakmıs gibi