mrvunn Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Henüz kan vermedim ama belirtiler tavan resmen. Kasık, göğüs, bel ağrım aşırı var. Uyumak istiyorum sürekli
mrvunn Busranur_mnts hemen gitmek istemedim hastaneye 10 gün sonra rahim testim çıkıyor ikisi için bir giderim, hem o zamana kadar kese falan iyice netleşir dedim🥲
mrvunn Busranur_mnts Birşey daha sormak istiyorum. Benim son adet tarihimin ilk günü 6 Haziran, ay’ın 26 sında kan testi verdim gebelik yoktu. Şuan da da son adet tarihi ile hesaplama yaparsak 6 haftalık oluyor bebek ama kan da da yoktu, kafam iyice karıştı kaç haftalık hamileyim şimdi diye 🥲
kbrkkk mrvunn benim bildiğim yine de son adet gününden hesaplanır canım ama tabii bebeğin gelişimine göre geç döllenme vs doktorun farklı bir şey söyleyebilir en net bilgiyi ondan alırsın 🥰 hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻❤️
Nurcnbilge mrvunn Bende days doktorla test yaptım bugun böyle çıktı bugun gidip test verilen adetim 7 günün geçti benimde
nuriyegcl Nurcnbilge bende days doctorla yaptım birkaç gün önce sizinki gibiydi o gün gittim kan verdim hamileymişim reglim de 6 gün gecikmişti sizinde hayırlı olsunn 🥹💖💖🙏🏻
nuriyegcl mrvunn eveeett 🥹 benimde birkaç gün önce hep böyle silik çıktı gebelik çok yeni olduğunda böyle çıkıyor kan tahlili vermen daha sağlıklı olur ama böyle silik çıkıp da daha hamile olmayan görmedim hayırlı olsunnn 🥹💖💖
mrvunn nuriyegcl Allah razı olsun inşAllah😍 bugün 12 gün gecikmem ve bütün belirtiler var. Eminim var inşAllah🥲
mrvunn Hatice4136 artimed markası değildi. İlk days doctor markası yaptım 4 gün sonra eczacı Vula markası kesin sonuç dedi onu yaptım