Mutlu_Bir_Anne3 kbrklc16 Bence hamilesiniz ama siz yine de kan verin beta hcg değerine göre kesin sonuç verir. Tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻😍
1tugii kbrklc16 çizgi var cnm ama içim rahat etsin istiyorsan kan testi ver eğer hamileysen hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
kbrklc16 İlk attgm yarimsaat sonraki hali ikinci resim ise 5 dkkda beliren çizgi sizce var mı adetimi 6 gün gecti
Zeynep6149 Bence çok belirgin burdayım diyor canım bi kan ver istersen Allah kucağına almayıda nasip etsin
Zeynep6149 kbrklc16 aynı kader sayılır bende 7 aydır istiyordum test pozitif ama doktora gitme ye korkuyorum allahım hayırlasıyla kucaklarımıza nasip etsin benimde ikinci ve bence pozitifsin 🥰
kbrklc16 Zeynep6149 ne zaman yaptın test peki ben yarın kan vercem yoksa emin olamicsm ay ins ikimizde hayrli haberler alırız🤭
Zeynep6149 kbrklc16 1 hafta kadar oluyor canım inş güzel haber alırız ama benim psikolojik olarak doktor olayına hazırlanmam lazım ama gerçekten senin için çok mutlu oldum 🥰
kbrklc16 Ozge0635 evet kızım 5 bck yaşında 5 sene korunduk 6 aydrda deniyiduk olmuyodu sinde bakalım vardr ins 🥰
Ozge0635 kbrklc16 canım normal yumurtalıklar yeni oturmuştur yerine bende aynı şekil spiralle korunuyordum çıkarttım 2 ay dikkatli olun demişti doktor sonrasında da rahim falan kendine geldi bende tam 6. Ayımda hamile kaldım ki bence sende hamilesin💕💕💕💕
kbrklc16 Ozge0635 ben geri çekilme yöntemiyle korundum spiral falan taktrmadm ama onca sene korununca tabi hayrlisi artik bakalım var mı kesin yarın öğrenirim artık 🥰🌺🌺