oznuraydins Kızlar o malum deneyi bende denedim bacağımı atmak bir yana kaldıramıyorum bile sizce ne zamana doğururum çok stres yaptım ya 🥹 36+5 deyiz bu arada erken değil mi🥹
kurkmantosuzmadonna oznuraydins hurafe sadece. Ben çok rahat atıyordum ve bunu denediğimin sabahına acil doğuma gittim 😃
burcu_tokgz oznuraydins 38+6 dayım doktoruma sorduğumda bebeğin kanala girmedi baş aşağı dönmesi vs vs değil tamamen kilo alımınız ile alakalı demişti kaç kilo aldınız siz ?
Grcnhsn Bence çok da güvenilir bir test değil sırtımı tam dayayınca atamıyorum ama hafif eğimli oturduğumda atabiliyorum
oznuraydins zynpknt Ay bilemiyorum ya erken mi diye korkum var ama değil sanki herkes 40 da doğurmuyor sonuçta 🥰
oznuraydins kurkmantosuzmadonna Bende hiç yok bacağım kalkmıyor bacaklarım birleşmiyor bile kafam karıştı çok valla 🥰🥹heyecan yaptım
Meri3535 burcu_tokgz kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim 9 gün sonra doğumum var 8 kilo aldım sadece ve bacak bacak üzerine atamıyorum.
oznuraydins zynpknt İnşaallh öyledir ya gelişimi de önde göürünüyor ama sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah 🥰🥹