peri09 @Cansu424 @1demetyasemen @neanladinyurdagul @[silindi] kızlar sabah ilk idrar ile testi tekrarladım yine silik çizgi ama dün yaptığım testen az da olsa daha belirgin gibi
Cansu424 peri09 sen bence bi acilde kan ver cizgi cok net beta direk çıkar diye düşünuyorum iğne olsaydı daha da silikleşmezmiydi 💃 varmi diye dusuncegine hemen öğrenmiş olursun 🫠
[silindi] peri09 baya baya pembe hemen koyulaşması bile güzel çünkü idrar testleri belirgin koyulaşması bazen bikaç günü buluyor 🧡
peri09 yani bilmiyorum aynı mı bana mı biraz daha belirgin geldi anlamadım ama çizgi pembe fotoğrafta daha gri çıkıyor dün kapağı kapatınca daha az belirgindi bugün kapağı kapatınca da çizgiyi daha net görüyorum bakın bu dün yaptığım test
peri09 Ulku_gmc4 Allah’ım inşallah ya iğne etkisi olsa daha silik olurdu dimi yani bilmiyorum çok heyecanlıyım şu an🥹
Ulku_gmc4 peri09 evet canım bugün daha silikleşmesi gerekirdi ama bildiğin pembe bi kaç Güne kırmızıya bile döner🤗
peri09 Ulku_gmc4 ayyy inşallah ya🩷 yarın sabahı nasıl beklicem şimdi hiç bilmiyorum yeni test için🥹🥹🥹🥹
peri09 Cansu424 ya bence de iğne olsa daha da silikleşirdi diye düşünüyorum🥹 acaba kan sonucuna göre iğne etkisi olup olmadığını söylerler mi
peri09 @Cansu424 @[silindi] kızlar bi cesaret doktoruma yazdım idrar testi bugün pozitifse gebelik olabilir en erken 8. günde öğreniyoruz zaten dedi yani 3 temmuzda iğne yaptım ya 5 temmuz çatlama olarak aldı en geç 8. gün 13 temmuz bugüne denk geldiği için bugün pozitifse olabilir hemen kan ver değere bakalım salı günü tekrar kan verirsin yükselme varsa gebelik var diyebiliriz artık dediii🥹🥹🥹🩷🩷
Cansu424 peri09 ayy cok heycanlı hadi insallah dua edelim Burdan bizide bilgilendir 🫠❤️ Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻