vaveylamom Kızlar 70×110 park yatak içine hangi ölçülerde yorgan uygun olur? Bi de beğendiğiniz uyku seti/ nevresim / yorganlaeı paylaşabilir misiniz 🫶🏼
NoName_ vaveylamom bana hediye geldi ölçüsü 95×145 katlayıp kullanırım kullanacağım zaman,nevresimi de yine bir tanesi hediye geldi trendyoldan alındı diğerini kendim aldım english homedan 🤭
NoName_ vaveylamom ve trendyolda park yatak yorgan diye geçen yorgan var 65×115 olur diye düşünüyorum
busra1708_ Benim de 70×110, genelde en uygun olarak 100×150 buldum, saha uygun ölçüler olsaydı onu da tercih ederdim ama sanırım genel ölçüler bu şekilde. Aldıklarımdan ikisini örnek olsun diye ekledim, ekstra olarak nevresim içine yorgan aldım
vaveylamom busra1708_ 95×145 var sanki geneldeBüyük mü olur acaba diye düşündüm. Kış bebeği ilk 6 ay kullanmamız gerekecek. Sizinkiler çok güzelmiş güle güle kullanın 🌸
vaveylamom NoName_ Çok güzeller güle güle kullanın 🌸 95*145 çok da büyük olmaz herhalde değil mi. Ölçüde kararsız kaldım
adatuna vaveylamom beşikte sadece çarşaf kullanılır ve odanın ısına uygun uyku tulumu. Yorgan yastık kullanılmaz asla :( araştırın mutlaka