Yusesb Alya_umay Ben intergen firmasina yaptirdim konyada ikamet ediyorum firma Ankara da size bir kit yolluyorlar saglik ocaginda kan verip kargo ile ayni gun yolluyorsunuz ertesi gun ellerinde oluyor zaten Ben cok memnun kaldim yorumlarda gayet iyiydi
Sultansultis evet ben yaptırdım, meram tıp fakültesinde gebe polikliniğine randevu alırsanız sizi yönlendiriyorlar kendi laboratuvarlarında 6060 TL’ye test yapılıyor
pimpirikliana Sultansultis merhaba bende yaptırmak istiyorum arasam bilgilendirirler mi acaba fiyat konusunda. Geniş kapsamlı mıydı acaba test
Sultansultis twomom9 10-15 gün içinde sizi ararız diyorlar. Sonucu bizzat elden teslim almak gerekiyor telefonda bilgi verilmiyor.
Dry94_ Sultansultis merhaba bu fetal dna da hangi hastalıklar çıkıyor acaba tüm gen e mi bakıyor yoksa belli başlı genlere mi bende yaptırmayı düşüyorum da
Yusesb Dry94_ benim ki genis kapsamli idi ama belli baslilarada bakiliyor arada ucret farki oluyor sadece ama ben bayagi arastirip yorum okudum gayette ilgililerdi cinsiyeti telefonda arayip soyluyorlar test sonucu ile birlikte :)
Sultansultis Dry94_ evde olsaydım bi kağıt vermişlerdi aslında baya bi hastalığı tarıyorlar, en bilinenleri down sendromu. sanırım 70 kadar hastalık vardı. ama tabi binlerce hastalık mevcut 70 bile düşük bi sayı. eve gittiğimde unutmazsam resmini çekip atayım
pimpirikliana Yusesb merhabalar eve gelip kan almıyorlar mı ? Intergen Konya temsilcisine ulaşmak istiyorum numarasını bulamıyorum sizde var mı acaba
Yusesb twomom9 11 bin tl genis panel yaptirdim diger firmalara Gore gayet uygun idi 22 bin lira fiyat ver en firmalarda vardi
Canan_srn @Sultansultis hangi hastalıklar tarandı bilgi verebilir misiniz acaba bakılan panelle ilgili
Sultansultis Canan_srn genoks firmasının taradığı hastalıkların hepsi vardı sanırım, bu arada cinsiyeti de normalde söylemiyorlar ama bi şekilde kağıttan görebiliyosunuz danışma esnasında