Csrbbkym Mamoste12 benide sıcaklar mahfediyor ve bir çocuğumda olup onun bitip tükenmeyen enerjisiyle uğraşmak ev işleri halim olmasa da mecburiyetten yapmak
deryakrgz Mamoste12 28+4 günlük hamileyim gece sağa sola dönerken bacaklarım ağrıyor magnezyum aldığım halde . Adana gibi bir yerde oturuyorum. Malesef herkese sıcak ama bana iki kat sıcak 🙄
Seval392 Mamoste12 off sıcaktan bayılacak gibi oluyorum gece kalkıp sıcak dşye agladım geçenlerde ebim ikinci kat ama acayip sıcal ya da ben çok yanıyorum yemek bile yiyesim gelmiyo aşırı ayaklarım agrıyo çok terliyorum 😢
Gulbahar34_ Benim çatı ağrım var inanılmaz bir ağrı sol bacağımla merdiven çıkamıyorum bir şey giyip çıkarmak işkence gibi oldu 😢
barisata22 28+1 im kanamam var plasentam aşağıda 4 yaşında bir kızim var sürekli yatmam gerekiyor psikolojik olarak çok zor , o yüzden halinize şükredin kızlar çok zor kendi işinizi yapıp kimseye muhtaç değilseniz bebişleriniz sağlıklıysa tamam bence 🩷💙
bberfuu 28+4teyim ve adet sancisi gibi sancilarim oluyor ara ara, ayni ilk 3 aydaki gibi ve mide eksimesi reflu şikayetlerim basladi direkt 🙄
Annekuzusu123 Mamoste12 yürüyünce belime ağırlık biniyor belim ağrıyor sıcakları zaten hiç söylemiyorum bile mide yanması şurup içtiğim halde ejderha gibiyim çatı ağrısı da oluyor akıntı zaten var yinede ne deyim şükür halimize