Adaklc6 heyecanli1anne__ al bendende o kadar Bu yaz cok sıcak geçti yada hamilelikten mi bana oyle geliyor bilemedim vantilatör hic fayda etmiyor kafamdan asagi su döküyorlar sanki 😆😆 34+4
Esraa00 heyecanli1anne__ sizin Ankara diye bu zamana kadar klima ihtiyacı pek duymamışsınız bide urfaya gelin mutfakta bile klima takıyorlar artık öyle sıcak 😅😅😅
heyecanli1anne__ Esraa00 bizim bura soğuğuyla meşhurdu ama noldu anlamadım 😂😂evet ya kuzenimde orda son haftaları çok zor geçiyormuş onunda
Kubrr_ heyecanli1anne__ bence Ankara Diyarbakır sıcağına göre kat kat iyi ben normalde ankaralıyım ama eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım resmen ölüyorum
Zeynep66_ heyecanli1anne__ hiç sorma son aylarimdayim Kayseri çok sıcak günde 2 3 kere duşa giriyorum bende
heyecanli1anne__ Zeynep66_ şu sıcakların geçmesini bekliyordur gelmek için 😂😂 sağlıkla gelsin inşallahh
Pinaranneoluyor heyecanli1anne__ kiz Ankara’yı mumla arıyorum geçen hafta tayinimiz çıktı Ankara’dan Diyarbakır a geldik. Diyarbakır sıcağı cehennem resmen ankara çok çok daha iyi buralardan vallahi