Dmttthemum Kızlar ben hızımı alamamışım ve birazcık fazla kıyafet almışım şimdi etiketlerini kesip ayırdım renklerine göre asmayı düşünüyordum ama asmayla bitmez yani kurutma makinesine atmayı düşünüyorum siz attınız mı çekti mi
NoName_ Dmttthemum bazısını attım bende yer olmadığı için ama inan çektimi bilmiyorum,düşük ısıda hassas narin varsa bebek için orda kurutursanız belki bişey olmaz
Fatmadmr37 Dmttthemum bende yeni yıkadım sayılır kurutma makinesinde narin ayarında kuruttum hiçbir sorunda olmadı
Dmttthemum ebrununikizleri zaten çok küçükler 😢 ama büyük kızımın her şeyini atıyorum pamukluya hiç çekmediler
Meri3535 Dmttthemum ben attım hepsimi öyle kuruttum hiç birşey olmadı. Hassas ayarda yaparsan süresi fazla oluyor ama sıkıntı yaşatmıyor çekme vs ☺️
Meri3535 Dmttthemum benimki de bosch narine getirin dolap kuruluğuna basın sonra iki yanında hassas var ona da basın kurutuyor merak etmeyin. Çok çamaşırınız varsa da pamukluya getirin sonra diğerlerini aynı şekilde uygulayabilirsiniz.
greenofbroccoli Dmttthemum Siemens kullanıyorum, mix programında 1 saat 58 dakikada kurumalarına rağmen hiçbir kıyafetinde çekme yaşamadım
busenaz68 Dmttthemum Ben yıkadım ama atmaya cesaret edemedim dışarıya astım kuruttum kuruyanlari alıp diğerlerini astım öyle bitti. Normal yikadigimda bile kıyafetler sanki küçülmüş gibiydi 30° 30/dk yıkadım. Bence kurutma çektirir gibi
esalman Dmttthemum ben kurutma makinasında hassas da kuruttum çekti 😂 oyuncak bebek kıyafeti kadar oldular 🤷♀️ bir kaç kişi gömlek programını tavsiye etti ama açıkçası daha cesaret edip denemedim