Eflineee Arkadaşlar merhaba ben diyarbakır Genesis hastanesinde Seval hocaya takipliyim, detaylı ultrason vaktimiz geldi rica etsem diyarbakırda gittiğiniz ya da önerebileceğiniz özel hastanede veya kliniğinde hangi doktor önerebilirsiniz bana ?
elifayc Eflineee geçen hafta Mehmet irfan külahçıoğluna gittim çokta memnun kaldım tavsiye ederim 4 bin tl muayene ücreti
Denizj Eflineee özgür özkul a 16. Haftamda gitmiştim 22 de ayrıntılı ultrasonda özgür hoca ne dediyse o çıktı. Tek tek parmaklarına kadar saymıştı çok memnun kaldım
hiranurunannesiyim Eflineee Dr Mehmet obut detaylı ulatrasyon için dersiniz onlar size randevu oluşturur
Ceylankumsal1- Dicle Üniversitesinde yaptırdım detaylıyı. Neredeyse 45 dkka kadar sürdü ve hiç ücret ödemedim çokta memnun kaldım. Bütün organlarına bakıldı bebeğimin
hilalasil1 Ceylankumsal1- randevumu alıp gittiğiniz daha öncede mi orda muayene oluyırdunuz acaba yoksa ilk kez detaylı için mi gittiniz mi detaylı anlatır mısınız lütfen 🥰🙏🏻
iamnesrin-1 Ceylankumsal1- bende yaptıracağım ama nasıl başvuru yapıyorsunuz bir arkadaşım başvurmuş Dicle üniversitesi en erken 6 Ocak demişler öncelikle nerden randevu aliyorsunuz nereye başvuruyorsunuz acaba
Ceylankumsal1- Gebelik takibini orda yaptım. Detaylı vaktinden 4 hafta kadar önce ranevu alıp öyle girdim detaylıya
Minikeller38 Eflineee üniversite de Doç Dr senem hoca var ben özel muayenesine gitmiştim detaylı 4 bin tl üçreti . Normal muayene 3 bin
Minikeller38 Eflineee Seval hocaya bende gdyordum da soğuk biri gibi gülmüyor birşey sorunca zorla cevap veriyor gibi geldi bana devam etmedim o yüzden .
Eflineee Minikeller38 evet biraz soğuk ama ben ilk kızımda onla doğum yaptım onla devam etmek istedim memnun kaldım