Ay26ay_ cnm her belirti farklı olur mesela bn ilk canım tahinli ekmek çıktı ne alaka yani 😆sonra eşim getirdi azıcık tadına baktım yiyemedim sonra birden dış ağrısı çektim neyse ki bir kaç gün sürdü devam etti bir kaç gün miğde bulantısı havlar sıcak diye düşündüm iştahım kesildi ama çok acim yiyemiyorum eşim bna hep kızıyordu çünkü sürekli açım diyordum oda evdeein sni tutan mi var diyordu ama yiyemiyorum ki neyse bu sefer göğüsüm acıyor normalde adetime 1 hafta kala başlar ağrımaya bu seferde daha 2 hafta varken özelikle kahve rengi ve çevresinde çok ağır oluyordu karımda şişkinlik ve afedersiniz gaz sancısı yapıyordu gece WC e kalkma alışkanlığım yoktu baktım ki sürekli WC e gidiyorum ve günde en az 2 3 fincan türk kahvesi içen bn şimdi hiç içmiyorum ve aramıyorum kendilinden o kahve tutkunu gitti baktım bu normal değil 4 gün kala adetime test yaptım silik çizgi çıktı 🤷🏼♀️ 3 günde bir daha yıktım gene silik o gün kan verdim ve 31.69 çıktı iki gün sonra bir daha verdim o da 154.36 çıktı yani doktor evt hamilesin haftaya git kesyi gör dedi bakalım bnde 23 de gideceğim o zaman a kadar 6 haftalık olacak inşallah yani herkesin çok farklı oluyor inşallah sizinde vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼☺️