Ftm2025 nidosh biz genelde annem ben eşim oluyoruz Geçen bir aile gördüm anne baba kız ve eşi girdiler çok şaşırdım babayla girmesine İstersen tüm sülale gir benim doktor anlayışla karşılıyor
3_bebelianne nidosh özel hastanede sınırsız istediğin girer içeriye ben kızım eşim oğlum gidiyoruz birkaç kere kayınvalidemde geldi ek olarak 4 5 kişi girebilir doğumdada refakatçi istediğin kadar oluyor kızım ve eşim gelecek benim ☺️
Tazeanne2016 Hastaneden gelen mesajda tek refakatçi ile geliniz yazıyor , onun dışında ben de eşimle rahat ederim onun dışında da kimse ile muayene girmek istemem, belki kendi annem olabilir ama o da zaten başka şehirde yaşıyor
nidosh Ftm2025 ben de bir doktorun durumunda gördüm 6 refakatçi girmiş🤭ben de 5 kişi sokmak istiyorum 😅😅
1kediannesi1 Üniversite hastanesinde refakat için 1 kişi diyor ama ben hep tek girdim benim doktor kimseyi istemiyor 🤣
nidosh 1kediannesi1 bizde de aynı anda başka bir hasta da olabileceği için içerde ve muayene çok hızlı olduğu için sadece hasta alınıyor