Busranur_mnts ezgickm iki markadada silik çıkmış ama pek güvenilir testler değil burda okuduklarıma göre istersen 2 gün daha bekle yine test yap koyulaşma olursa kan verirsin bej awox ve prodoctor kullandım yanıltmadı
Emelcannn ezgickm ben prodoctor yapmıştım kesin ve net sonuç gösteriyo 2 haftalık gebeliğimi adetime bir gün varken öğrendim şuan 28 haftalık olduk 💕
sinemmss ezgickm Ben bu ay reglim 4 gün gecikti diye awok testi yaptım çıkmadı 2 gün sonra regl oldum awok testte yapın bence😊
1ogrencianne ezgickm freely ile adet gecikmesinden dolayı test yaptım. 2. Cizgi bariz belliydi ertesi gün regl oldum 🙄 güvenilir degil gibi duruyor.
ezgickm Busranur_mnts bir tanede frelley kaset test vardı çok ince ondada çıktı🥹 bilmiyorum ya reglime 8 gün kala lekelenmeye başladım bugün 7 gün kaldı hala idrar sonrası lekelenme oluyor sadece ondan şüphe ettim🥺
ezgickm Busranur_mnts canım çok çok silikti kuruyunca belli oldu da baya baya aslında benim sorunum şöyle reglime dokuz gün varken kahverengi akıntı yaşamaya başladım üç gündür sadece lavaboya çıktığımda geliyor bir regl gibi değil bugün altı gün var reglime hala aynı şekilde Beni şüphelendiren bu oldu ama hayırlısı artık
Busranur_mnts ezgickm kurduysa çıkan çizgiye itimat etme canım bende de artımed 7. Dakikada çizgi çıkardı ama kurumaymış regl oldum o ay
Dmlirmak ezgickm kuruma çizgisi bu nerde görsem tanırim azmi gördüm şu çizgiyi Rabbim zamanında hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ezgickm Eslem2112 freely ama hemen çıktı zaten kamerada görünecek kadar değildi sonradan arkadaş tam anlasın diye attım bilmiyorum kızlar bu lekelenme neden olabilir acaba
buse76 Emelcannn cnm benim benim sın postuma bakar mısın bende bugün yaptım âdetim perşembe cuma sence var mı teste
Emelcannn buse76 canım testine baktım benimde böyle çok inceydi ve bi kaç haftalık hamile olduğumu öğrendim bi kaç gün sonra tekrar test yap daha net çıkarsa kan ver bence hamilesin 🥰
ezgickm 1ogrencianne bir testim vardı kaaset dayanamadıö yaptım ama çok çok hayali çizgi çıktı yok yani bence belim kasıklarım çok ağrıyor of çok gerginim ya🥺