ipekmom_ irem_zengn @Sssbbbs medipol esenlere gidiyorum canım nihan hanıma gidiyordum ama son gidişimde bikaç aksilik yaşadım burcu hanıma geçtim şimdi memnunum kendisinden ☺️ siz nerede takiplisiiniz en son 1800fü muayenesi ama temmuzda zam geldi diyor herkes henüz gitmedim değiştimi fiyatı bilmiyorum
Sssbbbs ipekmom_ açıkcası henüz doktor arayışındayım ama Avrasya hastanesini önerdiler oraya gitmeyi planlıyorum ☺️
2cocuk2kopek Sssbbbs yenibosna Dr Sema süzen çaypınar var zam geçişi olduğu için güncel fiyatı bilmiyorum
Eesrayldrm Sssbbbs evet CD verdi. Renkli bebeğin görüntüsü. Dosya çıktı halinde yıl organların görüntüsü ayrıntılı rapor. 2.bu yani ilk kızımda başka yerde yaptırmıştım ne CD be rapor birşey yok deyip göndermişti. Memnun kaldım ama parasıda iyi evet.
Sssbbbs Yenibirannee merhaba ben alamadım henüz randevu perinatoloji olarak çıkmadı branşlar nasıl alınıyor☺️
Yenibirannee Sssbbbs şuan bende aktif randevu gözüküyor 23 temmuza uygulamasını ındırdınız mı cerrahpaşa mobil randevu uygulaması
Yenibirannee Sssbbbs ordan kimlik nonuzla giriş yapın yeni randevu- öğretim üyesi- kadın hastalıkları ve doğum orda en altta koray gök perinatoloji bölümüne bakın şuan var randevu
Sssbbbs Yenibirannee gördüm şimdi teşekkür ederim güncel fiyatı 2.700 değil mi muayeneden sonra ödüyoruz onu☺️
Yenibirannee Sssbbbs muayeneden önce ödedim ben fark etmiyor sonrada ödeyebilirsiniz evet 2700 ödedim geçen hafta. bir kişi alıyorlar içeriye evet ben kız kardeşimle girdim 🌸
ipekmom_ Sssbbbs bugün gittim cerrahpaşauya bununla ilgili post açtım detaylı anlattım bakabilirsiniz 😌
Sssbbbs Yenibirannee online alsak oraya gittiğimizde muayene gibi değerlendirmiyorlar değil mi sıkıntı çıkmıyor yani detaylı yapıyor Çok soru sordum kusura bakmayın☺️
Yenibirannee ValideSultan ben 22. haftamda aldım her organını gördük sizde o haftalarda akşam 8 de deneyin 2-3 günlük randevu oluşuyor zaten