Gamze010 Youtupda kadın yogayla düzeldigini söylüyo bende 30haftamdayim yukari cıkarmı yapanlar varmi
minismom Gamze010 benimde aynı sekilde rahimle arasında 1 cm varmıs bugune kdr hic soylemedilermi ben detaylıda ogrendim cıkabilirde dedi cıkmazsa sezaryen olursun dedi ama insallah duzelir ya
Silaaaamom2025 minismom bende aynı şeyi yaşadım bugün detaylıda demişler böyle bişey 32.haftaya kadar çıkmazsa sezeryan dedi kanama riski var dedi çok korkuyorum siz naptınız
Gamze010 minismom valla bende kara kara düsünüyorum yukarırı çıkar insallah 30 haftalık olacaz yarın youtupdanda yogasını gördüm deniyecem
minismom Silaaaamom2025 bende detaylıda ogrenmistim gecen hafta doktoruma kontrole gittigimde yukarı cıkmıs risk yok dedi 😊 hic bisey yapmadım dinlenmeye bile fırsatım olmadı insallah sizinde cıkar
Silaaaamom2025 minismom çok sevindim sizin adınıza çok şükür 🤗inşallah çok korkuyorum peki kaçıncı haftada yukarı çıkmış denildi size?
Nurtanesininannesi minismom inşallah darısı bizlerin basina benimki de aşağıda 23 hafta bitecek, umarım yukarı çıkar bu birkaç hafta
minismom Nurtanesininannesi amin insallah cıkar yaa cok zor cok stresli bi durum o 3 hafta yasadıgım stresin haddi hesabı yok cok sukur gecti cıktı yukarı sizinkilerde cıkar insallah
Silaaaamom2025 Nurtanesininannesi ben 25deyim çıkmadı daha yeni öğrendim aşağıda olduğunu çok üzülüyorum 🥺
Silaaaamom2025 minismom bende şuan çok stresliyim çok korkuyorum üzülüyorum çok tedirginim ya çıkmazsa diye 🥺
minismom Silaaaamom2025 32. haftaya kadar zamanı varmıs canım o yuzden sıkma canını her an cıkabilir yani
minismom Silaaaamom2025 cıkar canım cıkar ilk gebeligi olanların daha kolay cıkarmıs bide fırsatın olursa yat dinlen ayaklarını uzatıp bol bol dua et cıkar insallah