Mucize157 Gizemce1- ya emin olamadım bata 3 gün var kahverengimsi lekelenme gelmiş baya bi hafif aştımda var onun ağrısına gittim de gördüm
asil15 Mucize157 benim yaptı canm tabi öyle çok şiddetli bir ağrı değil hafif regli agrina benziyordu
Mucize157 asil15 valla benim geçiyor gibi oluyor sonra yine geliyor anlamadım arveleste içemiyorum şüphem var çünkü erken olmazdım hiç yerleşme de olabilir kahverengi geliyor hep
asil15 Mucize157 aynen leke seklinde kahverengi oluyor yok içme yarın sabah ilk idrarla test yap canm
Dry94_ Mucize157 bence test yap bende yerleşme lekesiyle öğrendim yaptım çıkmıştı. Ağrı bende olmadı ama kişiden kişiye değişebilir tabiki bu umarım bebişin vardır 🥰
Mucize157 Dry94_ ama ağrım ve kanamam var bilmiyorum bu ay ilk deneyişimizdi ve belirtilerimde vardı şimdi 3 gün kala böyle oldu
Mucize157 asil15 ama benim kanamaya döndü şimdi ağrım da çok fena duramıyorum napıcam bilmiyorum arveles içmeden bu ağrı kesilmiyor normalde
Dry94_ Mucize157 beta baktırdınız mı yada test yaptınız mı adet de olabilir kimyasal da olabilir çünkü kimyasal gebelikte ağrılı kanama oluyo
Mucize157 asil15 bende öyle düşünüyorum belki acile gider bi test verip negatifse ağrı kesici yaptırırım
pamugummmm Mucize157 Şuan ben de sizinle aynı durumdayım kanda pozitif çıkmıştı şimdi aşırı agrım var ve ara ara kanama var ne yapacağımı da bilemedim. Parol içtim ağrım için ama pek geçmedi
asil15 Mucize157 kanama aktif ve kırmızı ise hamilelik yok diye biliyorum arti agriniz çok fazla ise regli büyük bir ihtimalle
pamugummmm asil15 acilde kan alacaklar tekrar yapılacak bir şey yok ki daha kese bile görünmedi 4 haftalık daha