Yesilev Pinareslem_16 canım eksikliği için değil de takviye olsun diye efermag365 kullanıyorum bacak ağrılarım oluyor anında kesiyor çok memnunum aklıma geldi gidip içeyim 🤣
Nrslbkc Pinareslem_16 bende kendim alıp kullanmaya başladım bel ağrım bacak kramplarım için erbatap magnezyum kullanıyorum bitkisel çokta memnunum sende araştırabilirsin içeriği temiz
Duygu_52 Pinareslem_16 banada geçen gün doktorum bunu yazdı burayada sordum epey kullanan varmış 350 tl falan aldım yanlış hatırlamıyorsam
Pinareslem_16 Ayseguls_baby 4. Aya kadar kramplarım olmuyordu yeni yeni başladı da bunu alsam mı acaba bilemedim
Ayseguls_baby Pinareslem_16 bacaklarımda kramp ve kasılmalar oluyordu kendim araştırıp aldım özeldeki doktoruma ve devletteki doktora da danıştım içebilirsin dedi ikiside
Pinareslem_16 Yesilev bende de var bacak ağrısı ve kramplar. Bacak ağrısı baştan beri var da kramp yeni başladı
Pinareslem_16 Ayseguls_baby demek ki bu haftadan sonra başlıyor ben doktora sormadan alıp kullansam sizin kullandığınızı sorun olur mu acaba
0506asaf Pinareslem_16 bence bi sorun olmaz ocean daha temiz içerikli oluyor diğerlerine göre günde 1 tane maden suyu içmenizi tavsiye ederim ekstra olarak
Pinareslem_16 0506asaf şuan zaten ocean mummy olanı kullanıyorum ama bunda magnezyum yok sanırım ben doktora kramlar için mi dedim evet demişti ama vitaminlerin içinde magnezyum yok mummy olanda
0506asaf Pinareslem_16 banada kramplar ve bel ağrısı için toz verdi suda eritip içiliyor onu içemiyorum diye hap olanı aldım ismi magosit mac ve günde 1 tanede maden suyu içtim çok şükür baya hafifletti şikayetlerimi
Duygu_52 Pinareslem_16 mide bulantılarım çok oluyor diye henüz kullanmadım bir bardak suda eritilerek içiliyor araştırın isterseniz
0506asaf Pinareslem_16 Kızılay içiyorum erzincandan dolum yapıyor eşim erzincanli orada çeşmesinden içmişliğim bile var 😅