Kızlar pcosunuz varsa lütfen okuyun ben 1 yıldır evliyim 1 senedir de hiç korunmadık ama malesef çocuk henüz olmadı ben son 5 aydır baya araştırmaya başlamıştım ne yapabilirim neden olmuyor diye sonrasında öğrendim ki amh yüksek Lh yüksek ve yumurtlamam düzenli değil hatta çatlama olmuyor dedim kafamdan atacağım düzenli takviyelerimi kullandım 3 ay inasitol aldım folik asit aldım ve son 1.5 aydır da şekeri Gluteni kestim hergün avakado yedim hala yiyorum ve İbrahim saraç oğlunun incir havuç kürünü yapmaya başladım 21 yapamadım ama 15 güne yakın düzenli sabah akşam içtim ve bu ay çok şükür ultrasonta çatlamam görüldü ben çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyordum ama kendi kendine çatlamış ve doktor alttan ultrasonda pcos bile görünmüyor şuan sen ne yaptın dedi semptomlarım çok hafiflemiş kanım düzelmiş yine yumurtlama olmuş pcos geçebilen bir şey değil ama kesinlikle yönetilebilen bir şey umarım yanındada çocuk haberini alırım yazmak istedim hiç bir zaman ümitsiz olmamak lazım lütfen vücudunuzu dinleyin ve ona zararlı şeyleri sokmayın 💝