Russubay ipekuysalylmz Suniden korkmanıza hiç gerek yok. Seruma veriliyor kanınıza karıştığı için kendi sancınız oluyor aslında bi nevi tetikleyici olarak düşünün korkulacak bir şey değil hiç. Ha kendi sancınız ha suni hiç bi farkı yok merak etmeyin 🌸
Cerennn123 ipekuysalylmz benim kendi sancıma ek az bişey suni verdiler kendi sancımı düzenlesin die ama ikiside zor ama doğunca o kadar rahatlıyorsun ki hiç aylardır acı cekmemişsin gibi dopumla birlikte tüm acıların bitiyor
irem27 ErsBegAs evet sizde haklısınız kim bebeğini riske atmak ister ki 🥲🥲 sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
Cerennn123 ipekuysalylmz rabbim kolay doğum nasip etsin zordu kolay olsa bu kadar anlamlı olmaz bence . Ama yinede insanın dayanamayacagı bişey yok . Her kadın bedeni aynı olmuyor bazıları hissetmiyor bile ama yinede cok şükür
Cerennn123 ipekuysalylmz kucagına alınca bütün stresin bitiyor acıların diniyor iyiki doğurmusum diyorum ben 🤣 agrım var ama dopum sancısının yanında bunlar hiç bişey
ipekuysalylmz Cerennn123 herkes öyle söylüyor gerçekten. Bende öyle diyeceğim eminim. Ama işte insan ilk defa yaşayacağı bşydende korkuyor 😂 hayırlısıyla bnde alayım kucağıma inşallah 😊 🥰
Cerennn123 ipekuysalylmz valla acısını bile unutuyorsun ben nasıl bi acıydı hatırlıyorum bugun tam 10. Günümüz insallah sende saglıkla kucagına alırsın ☺️