Melekmray Ayy kızlar hareket ettikçe dişlerimi sıkıyorum göbeğimden seviyorum içim eriyo sankiiiiiii 🫠 böyle yapan tek manyak değilimdir insallah 😂 Allahım isteyen herkese nasip etsin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalımmmmm 🤲🤲❤️
Zeynepkarip Melekmray bende öyleyim hatta daha fazla hareket etsin diye göbeğimi sallaya sallaya seviyorum manyaklaştım iyice😂😂
Miraaaaam21 3_bebelianne 3. Gebelikten sesleniyorum :) ilk gebelik gibi herseyi heyecanı korkusu beklemesi , hareket azalınca gelen korku , hareketlenince o sevinç saatlerce onu izlemek ona dokunmak onu hissetmek 🥰 tarifi yok
3_bebelianne Melekmray ya yine seviyorsun ilgileniyorsun ama bir yandan tecrübe ettiğin şeyi tekrarlamak dejavu oluyor kaygı ve korku sarıyor insanı sil baştan🙈🤣çarpı 1yada2 oluyor
Bumah Melekmray haha bende vura vura seviyorum doguncada oyle sevicem Allah nasip ederse pış pış diye nazik sevmeye hic alisik degilim😀😀
NoName_ Melekmray bende göbeğimi öyle seviyorum pat pat 😁şimdi böyle seviyorsam doğunca seni nasıl seveceğim diyorum 🥹
42Emly Normalde hiçbir bebeği severken vurarak veya onu bunaltarak sevmem ama bebeğimi daha karnımdayken totosu diye karnıma vura vura seviyorum 🫶🏻
petronix Melekmray 😂 Bazen çok hareketli canımı yakıyor karnımı sallıyorum eşim napıyorsun diyor şimdiden onu sallamaya alıştırıyorum uyusun diye😂😂