Muallim3 Size de oluyor mu? Aşırı sıkışmış hissediyorum. Afedersiniz tuvalete oturunca 2-3 damla bir şey geliyor çıldırıyorum. 😅 Ben tüm gün tuvaletimi tutabilen bir insandım. 😭
Dadas Muallim3 benim bebeğim resmen idrar kesemde zıplıyor 😅😅😅 bir gidiyorum az birşey geliyor. Havalar çok sıcak sanırım çoğunu ter yoluyla atıyoruz o yüzden belkide azaldı 🤷
ppmerlina Muallim3 valla ben 19 haftama girigorum inan 1′de yatağa giriyorsam 4 gibi anca dalıyorum. Yemin ederim 10 kere tuvalete kalkıyorum peçete rulosu bitiyor yani fjfkfklf Çıkan da 1-2 damla kesinlikle
Tufu2 Bana çok oluyor 23. Haftama giridim bayadır var bebek büyüdükce idrar torbasının üstünde tapiniyo sanırım 😂 gece 3-4 farketmiyo patlicak gibi gidiyom 3-4 damla bişi anca yani 😂
papatyakokulugece Muallim3 herkes aynı değil ama o haftalarda hiç tuvalet ihtiyacı olmadı benim şimdi 30 dayım grip oldum öksürünce iki damla kaçıyor 🤭🤣🤣
papatyakokulugece Muallim3 saolasın bacısu kızdan bulaştı 🤧 benden de eşime bulaştı evcek grıbız bana bakma dayanırım ama kız anamı ağlatıyor
Muallim3 Dadas Benim yaşadığım yerde ter de yok ve ben çok su içiyorum. Nereye gidiyor hiçbir fikrim yok. 🤷🏻♀️
Mavro Klozet kullanıyorsanız tam boşalmiyor mesane alaturka kullanın farkı göreceksiniz en azından bende öyle oluyor
Muallim3 Mavro Alaturka yasak bana. Çömelmek, eğilmek… Düşük riskim vardı. İnşallah geçmiştir ama hala çok sancılarım/ağrılarım oluyor.
petronix Muallim3 ilerleyen haftalarda 2_3 damla 1 damlaya düşecek😂 31 haftalık hamileyim dışarda 2 adım atsam sıkışık hissediyorum geçen tam çıktım nerdeyse 5 dakikadan fazla yürüdüm sıkıştım deyip eve geri döndüm gittim 1 damla delirmemek elde degl 😂😂
Aycegul Muallim3 36. Haftadayız özellikle geceleri 15 dk ya bir çiş sıkıştırıyor uykular haram zaten son bir aydır uykusuzluktan baş ağrısı hiç geçmiyor rabbim hayırlısıyla doğursun tüm gebeler